AKTUELNA PONUDA SE NALAZI NA NOVOM SAJTU www.magelantravel.rs

Turistička agencija Magelan | Izleti | Putovanja | Avio karte | Jeftina | Letovanje - Individualna putovanja

Individualna putovanja

Poštovani putnici,

želite da otputujete na destinaciju koju niste našli u našoj ponudi? Tražite hotel, transfer od aerodroma do hotela, ili celokupan program za posetu nekoj destinaciji?

U mogućnosti smo da vam ponudimo odlične cene u više od 200.000 hotela u celom svetu, transfere (uključujući i prevoz osoba sa VIP tretmanom) i programe po želji na odredjenoj destinaciji.

Posebno će nam biti zadovoljstvo da vam u saradnji sa našim partnerima iz inostranstva ponudimo programe za zatvorene grupe.

 

 

Naša agencija ima kontakte i saradnju sa incoming agencijama iz celog sveta (kroz članstvo u brojnim organizacijama koje okupljaju ovakve agencije, obzirom da se i mi bavimo incoming turizmom dovodeći turiste iz inostranstva u našu zemlju). Posebno se možemo pohvaliti saradnji sa agencijama sa nekih egzotičnih destinacija kao što su: Ekvador, Peru, Kolumbija, Etiopija, Uganda, Kenija, Mali, Gruzija, Albanija, ...

To su agencije koje svim svojim srcem uz odlično poznavanje svojih destinacija organizuju programe po svojim zemljama baš kao što mi nudimo Srbiju turistima iz inostranstva. 

Pored programa za zatvorene grupe koje kreiramo po vašoj želji, sada nudimo i programe namenjene individualnim turistima koji ne žele da čekaju da se prikupi grupa ali da ipak putuju u grupi. Kako je to moguće? 

U saradnji sa našim partnerima o kojima smo već govorili nudimo ture sa garatovanim polascima, stim da je polazak garantovan sa destinacije koja se obilazi a ne iz Srbije. To podrazumeva da naši turisti treba da otputuju sami (možemo pomoći u kupovini avio karte) do destinacije i tamo se pridruže turistima koji mogu doći sa bilo kog kraja sveta. Ture su vodjene na engleskom jeziku što podrazumeva i znanje naših turista kako bi mogli pratiti ture.

Programi namenjeni individualnim turistima su u pripremi i uskoro će biti postavljeni na naš sajt.