AKTUELNA PONUDA SE NALAZI NA NOVOM SAJTU www.magelantravel.rs

Turistička agencija Magelan | Izleti | Putovanja | Avio karte | Jeftina | Letovanje - Costa Brava - Leto 2016

Costa Brava - Leto 2016

Costa Brava - Leto 2016

Katalonija ima predivnu i dugu obalu na kojoj je smešten veliki broj letovališta od kojih se izdvaja oblast Costa Brava. Ova oblast je duga 40 km i nalazi se severno od Barselone. Bogato je obdarena predivnim prirodnim lepotama, peščanim plažama koje su smeštene u morskim uvalama i bogatim istoriskim nasleđem koje se može videti na gotovo svakom koraku. mesta koja treba posebno izdojiti zbog svog značaja: Girona – koja je jedan od najstarijih gradova Katalonije sa predivnom Jevrejskom četvrti, Figueras – rodno mesto Savadora Dalija, Empuries - antički grad iz grčko rimskog perioda. Glavni turistički centri ove oblasti su: Rose, Sant Pere Pescador, L´Escala, L´Estartit, Begur, Palafrugell, Palamos, Platja d´Aro, S´Agaro, Sant Feliu de Guixols, Tossa de Mar, Lloret de Mar and Blanes.

Lloret de MarLloret de Mar (www.lloretdemar.org) – je grad sa hiljadugodišnjom istorijom koji je zahvaljujuči dugoj tradiciji bavljenja turizmom uspeo da zadrži sve tradicionalne običaje i identitet u koji su  uključene i nove vrednosti kao što i dolikuje gradu punom dinamike i kosmopolitskog duha.  Grad je smešten na 75 km od Barselone i 30 km od Girone gde je smešten i aerodrom . Grad je pun raznih dešavanja tokom čitave godine i sve je posvećeno gostima koji dolaze iz čitavog sveta.  Posebno je interesantan mlađoj populaciji zbog svog izuzetnog noćnog života. 

Santa Susanna -  je popularna destinacija za odmor domaćih i stranih gostiju jer je mesto u kome se oseća poptpuno opuštena atmosfera na predivnim dugačkim peščanim plažama kao i u starom gradu koji je zadržao prvobitni šarm srednjovekovnih diteranskih naselja sa uskim kamenim ulicama, starim zgradama i spomenicima i tradicionalnim načinom života.  Praktično spojen sa Santa Susanna – om je Magrat de Mar još jedan biser ove oblasti. Poznat je po svojim predivnim plažama kao i svom otvorenom duhu.

 

PROGRAM PUTOVANJA – 11 dana (10 noćenja)

1. dan BEOGRAD – GERONA. Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, kod šaltera FILIP Travela, dva
sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let za Geronu (oko 120 minuta). Obrok u avionu. Po dolasku, goste
dočekuje predstavnik agencije Filip Travel. Transfer autobusom do odabranog hotela ili apartmana. Noćenje.
2. do 10. dan KOSTA BRAVA. Boravak i hotelu ili apartmanu na bazi uplaćenih usluga. Drugog ili trećeg dana
boravka - informativni sastanak sa predstavnikom agencije. Tokom boravka – fakultativni izleti. 11. dan
GERONA - BEOGRAD. Sobe treba napustiti do 10 sati. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan
čarter let do Beograda. Obrok u avionu. Dolazak u Beograd.

Share on: Post on Facebook Facebook
  Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

kosta brava leto 2015, Ljoret de mar
find us on facebook
follow us on twitter

Oceni članak

0