AKTUELNA PONUDA SE NALAZI NA NOVOM SAJTU www.magelantravel.rs

Turistička agencija Magelan | Izleti | Putovanja | Avio karte | Jeftina | Letovanje - Sajmovi - putovanja zbog posla!
Polazna | Ostala Putovanja | Sajmovi | Sajmovi - putovanja zbog posla!

Sajmovi - putovanja zbog posla!

Za preko 15 godina iskustva u organizovanju poseta sajmovima, sigurni smo da nam možete pokloniti vaše poverenje. Na našem sajtu možete pogledati kalendar značajnijih sajmova u inostranstvu, aktuelne programe a možete nam poslati i upit ukoliko program koji vas zanima nije u vašoj ponudi.

Ukoliko želite da nam pomognete u planiranju programa za sajam/sajmove koji vas zanimaju možete učestovati u našoj anketi i besplatno se pretplatiti se na informacije o sajmovima koji vas zanimaju. 

Sigurni smo da mnogi od vas misle da im za organizaciju posete sajmu nije potrebna agencija i da sami mogu rezervisati avio prevoz (ili ići sopstvenim prevozom) i smeštaj (ili se smestiti kod rođaka). 

Ipak evo zašto mi mislimo da je mnogo efektnije putovati preko agencije, a naročito u grupi, i to autobusom! Da, zaista je tako. Naime, mnogo naših klijenata je napravilo dobre poslove ne samo na sajmu već i tokom puta. Putovanje autobusom pruža priliku da se upoznate sa drugim (uspešnim) poslovnim ljudima iz Srbije, razmenite kontakte, iskustva a možda uspostavite i trajnu saradnju.  

Prvi program za posetu nekom sajmu smo realizovali 1996. g. sa grupom ljudi koji  se bave lekovitim biljem kada smo ih odveli na sajam Herbalife u Veroni. Zatim je usledila Medica u Dizeldoru a potom i čuveni sajam male privrede i zanatstva IHM u Minhenu. Godinama je ovaj sajam bio omiljeni sajam naših privrednika na kojem su crpeli ideje za svoj mali porodični biznis. Možemo reći da jedan deo naših klijenata nema više male porodične firme već su izrasli u velike kompanije. 

Kada se setimo ovog i drugih nemačkih sajmova onda se mi u Magelanu setimo i brojnih hladnih jutara ispred Nemačke ambasade kada smo za naše klijente obezbeđivali vize :). 

Sva sreća nema više viza! 

Pored sajmova radili smo i radimo grupna putovanja za privrednike na susrete poslovnih delegacija. Sećamo se 2001. godine kada smo zajedno sa Privrednom komorom Srbije organizovali prvu posetu naših privrednika (2 autobusa) Hrvatskoj obrtničkoj komori. 

Za 2014. godinu isplanirali smo nekoliko autobuske grupne posete nekolicini značajnih sajmova. Želimo da ponovo vratimo u modu grupna putovanja autobusom stručnih i poslovnih ljudi. Za vaše druge polovine osmislili smo dodatne programe pa dok ste vi na sajmu, vaši životni partneri ili prijatelji mogu posetiti dvorce Bavarske kod Minhena, ili dvorce Loare kod Pariza i sl. 

A ako su vam dosadila i poslovna putovanja i putovanja sa porodicom, a muškog pola ste, onda vam preporučujemo našu MUŠKU TURU! :) 

 

Share on: Post on Facebook Facebook
  Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

Sajmovi u inostranstvu, poslovna putovanja
find us on facebook
follow us on twitter