AKTUELNA PONUDA SE NALAZI NA NOVOM SAJTU www.magelantravel.rs

Turistička agencija Magelan | Izleti | Putovanja | Avio karte | Jeftina | Letovanje - IMM 2016 Keln, medjunarodni sajam nameštaja
Polazna | Sajmovi 2017 | Aktuelni sajmovi - programi | IMM 2016 Keln, medjunarodni sajam nameštaja

IMM 2016 Keln, medjunarodni sajam nameštaja

IMM 2016 Keln, medjunarodni sajam nameštaja

IMM 2016

Keln, 18.01.-24.01.2016.

Na sajmu IMM izlaže se kuhinjski nameštaj, nameštaj za kupatila, ugradne kuhinje, manji komadi nameštaja, meblni meštaj, spavaće sobe, kreveti, madraci i oprema enterijera., itd. Sajam se održava svake godine počevši od 1949. Na izložbenoj površini od oko 293 .000 m2 izlaže oko 1200 izlagača. Opširije informacije o sajmu možete pogledati na www.imm-cologne.de

 

 

Avio prevoz

 

18.01.2016. let JU 320 Beograd – Dizeldorf 06,40/08,50

22.01.2016. let JU 325 Dizeldorf – Beograd 20,45/22,50

 

Cena avio karte sa uključenim aerodromskim taksama od 254,- eur*

 

  • *Cena avio karte zavisi od trenutka prijavljivanja. Naša avio služba će vam uvek ponuditi najpovoljnije cene avio karata. U zavisnosti od izbora avio kompanije i tarife, zavise i uslovi rezervisanja odnosno plaćanja. Pored redovnih avio kompanija, ukoliko postoje dobre veze, ponudićemo vam i low cost kompanije koje lete iz Beograda.

 

Hotelski smeštaj

Hotel

Grad

Cena od za 1/1 sobu po sobi dnevno doručak uključen

Cena od za ½ sobu po sobi dnevno doručak uključen

***

Keln

110 eur

155 eur

***

Keln

152 eur

175 eur

***

Dizeldorf

51 eur

72 eur

***

Dizeldorf

60 eur

85 eur

 

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Erste banke na dan uplate.

 

  1. Smeštaj je u hotelima koji se nalaze u širem centru Kelna ili Dizeldorfa, dobro lociranim prema železničkoj stanici i linijama javnog gradskog prevoza. Od Dizeldorfa do sajma u Kelnu veoma se brzo dolazi vozom. Vožnja traje oko 20 minuta uz kupljene ulaznice za sajam u Kelnu, moguće je koristiti bespaltana prevoz na nekim linijama Keln-Dizeldorf-Keln.

 

Radi se o putovanju za koje nije potreban minimalan broj putnika i ne postoji rok za prjavu već se odabrani hoteli i avio karte rezervišu prema trenutnoj raspoloživosti mesta i cena u hotelima odnosno mesta u avionima. Blagovremenim rezervisanjem obezbedjujete povoljnije cene svog putovanja. U slučaju blagovremenog prijavljivanja većeg broja putnika, možemo obezbediti transfer od aerodroma do hotela po povoljnijoj ceni od cene taksija.

 

  1. Ostali troškovi:

Ulaznice za sajam (29,- eur –dnevna i 55,- eur višednevna)

Polisa medjunarodnog zdravstvenog osiguranja od 7,00 eur

 

ROK ZA PRIJAVU: do popune mesta. Prijavljivanje se vrši pismenim putem, popunjavanjem Prijave za putovanje, a potvrdjuje uplatom aranžmana u roku naznačenom na pred-računu.

 

Uz ovaj program vaze opsti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Magelantravel D.O.O (licenca br.25 /15.), uskladjeni sa Yuta standardima. Skrećemo pažnju da u cilju kvalitetne realizacije programa, dajemo garancije našim ino-partnerima zato smo sprečeni da prihvatimo eventualno otkazivanje sa Vaše strane bez materijalnih posledica.

Share on: Post on Facebook Facebook
  Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

sajmovi, Sajmovi u inostranstvu, poslovna putovanja, sajamske manifestacije
find us on facebook
follow us on twitter

Oceni članak

0

Preuzmite cenovnik u pdf-u