AKTUELNA PONUDA SE NALAZI NA NOVOM SAJTU www.magelantravel.rs

Turistička agencija Magelan | Izleti | Putovanja | Avio karte | Jeftina | Letovanje - Vojvodina tour - jednodnevna individualna tura iz Beograda
Polazna | Srbija | Izleti po Srbiji | Vojvodina tour - jednodnevna individualna tura iz Beograda

Vojvodina tour - jednodnevna individualna tura iz Beograda

Vojvodina tour - jednodnevna individualna tura iz Beograda

Ovo tura je kreirana posebno za individualce ili male grupe. Realizuje se na upit za minimum 2 osobe i može se modifikovati prema zahtevima klijenata. Razgledanje može biti na srpskom, engleskom i drugim jezicima na upit. Manastir Krušedol (po želji moguće i Grgeteg ili Velika Remeta), Sr. Karlovci sa degustacijom vina i Petrovaradinska tvrđava. Po želji pauza za ručak može biti ovde sa pogledom na Dunav i Novi Sad ili tokom razgledanja centra grada. Povratak za Beograd oko 19 h.

KRUSEDOL - SREMSKI KARLOVCI - PETROVARADIN - NOVI SAD 

 

Plan putovanja: 

Polazak iz Beograda sa mesta prema dogovoru.

Poseta manastiru Krusedol – ovaj manastir osnovao je Vladika Maksim (Đordje Branković) i on predstavlja jedan od najlepših fruškogorskih manastira. Manastirska crkva je posvećena Blagovestima i bogato je oslikana – najstarije freske su sa polovine XVI veka i ovo su najbolji primerci baroknog slikarstva u Srba. U manastiru su sahranjeni svi članovi porodice Branković, Kralj Milan Obrenović, Knjeginja Ljubica, Arsenije III Čarnojevic, Arsenije II Jovanović i Stevan Šupljikac.

Dolazak u Sremske Karlovce. Obilazak najznačajnijih kulturno istorijskih znamenitosti Sremskih Karlovaca (Saborna crkva, Karlovacka gimnazija, Bogoslovija, česma četiri lava, Patrijaršijski dvor).

Poseta jednom od vinskih podruma u Sremskim Karlovcima gde ćete uz zanimljivu priču o vinima i vinskoj proizvodnji imati prilike da degustirate čuvena karlovačka vina.

Obilazak Petrovaradinske tvrdave, simbol Novog Sada koja je zbog svog položaja i dominantnosti često nazivana i Gibraltar na Dunavu. Mogućnost ručka na ovom mestu, uz dogovor prilikom rezervacije izleta. 

Polazak na panoramsko razgledanje Novog Sada i dolazak u centar grada. Pešačka tura – obilazak užeg centra grada i glavnih atrakcija – Trg Slobode, Katolička crkva, Gradska kuća, Zmaj Jovina ulica, Dunavska ulica, Vladičanski dvor i Saborna crkva. Nakon razgledanja predviđeno je vreme za ručak u restoranu u Novom Sadu. Nakon ručka slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak za Beograd.

 

Termini: 12.03/ 19.03/ 26.03.2016. 


Redovna cena aranžmana: 1990

PROMOTIVNA CENA: 1190*

Minimum za realizaciju programa: 25 osoba

Cena obuhvata:

- Prevoz na relaciji prema programu

- Obilaske prema programu

- Usluge vodiča prema programu. 

- Troškovi organizacije


Cena ne obuhvata:  

- Ručak

- Ulaznice za Patrijaširski dvor (100 dinara)

- Ulaznice za Karlovačku gimnaziju (100 dinara)

- Degustacija vina u Sremskim Karlovcima (400 dinara)

- Ostale troškove koji nisu predviđeni programom


NAPOMENA: Organizator putovanja, zadržava pravo da 3 dana pre puta, obavesti klijente o eventualnom otkazivanju aranžmana, usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika.

Organizator putovanja Magelan corporation. Licenca OTP 253/2010. 

 


 

 

 

Share on: Post on Facebook Facebook
  Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

Novi Sad, manastiri, Beograd, izleti po srbiji, Vojvođanska tura
find us on facebook
follow us on twitter

Oceni članak

0