AKTUELNA PONUDA SE NALAZI NA NOVOM SAJTU www.magelantravel.rs

Turistička agencija Magelan | Izleti | Putovanja | Avio karte | Jeftina | Letovanje - Smederevo - Viminacijum - Srebrno jezero - tvrđava Ram - Deliblatska peščara, Jednodnevni izlet
Polazna | Srbija | Izleti po Srbiji | Smederevo - Viminacijum - Srebrno jezero - tvrđava Ram - Deliblatska peščara, Jednodnevni izlet

Smederevo - Viminacijum - Srebrno jezero - tvrđava Ram - Deliblatska peščara, Jednodnevni izlet

Srebrno jezero Srebrno jezero

Srebrno jezero, koje se nalazi na samo 110 km od Beograda, jedno je od najlepših jezera u Srbiji i jedno od omiljenih izletišta turista i ribolovaca. Nalazi se na lokaciji okruženoj atraktivnim istorijskim i kulturnim lokalitetima kao što su Gvozdena vrata, Viminacijum, arheološko nalazište Lepenski vir, Golubačka tvrđava i mnoga druga.

POSETITE NAŠ NOVI SAJT www.magelantravel.rs

Jednodnevni izlet

termini: 03.04/ 17.04/ 01.05.2016.

 

Polazak iz Beograda u 8,30 h. Putovanje ka Smederevu, prestonice Srbije pred njen pad pod tursku vlast. Obilazak Smederevske tvrđave, jedne od najvećih srednjevekovnih tvrđava u Evropi i jedne od 6 najznačajnijih tvrđava na Dunavu u našoj zemlji. Nakon obilaska tvrđave, polazak za Viminacijum. Poseta arheološkom lokalitetu Viminacijum, gde se nalaze ostaci glavnog grada rimske provincije Gornje Mezije i legijskog logora. Dosadašnje otkrića su potvrdila poseban značaj Viminacijuma kao vodeće rimske metropole na ovom delu dunavskog limesa. Poseta i lokalitetu na kojem je pronađen skelet mamuta starog "samo" 5 miiona godina! Nastavak puta do Srebrnog jezera, koje je zbog svoje izuzetne lepote i veličine nazvano i "srpsko more". Slobodno vreme za ručak u nekom od mnogobrojnih restorana na jezeru. Oko 16,30 h polazak prema srednjovekovnoj tvrđavi Ram i prelazak skelom preko Dunava na mestu gde se Nera uliva u ovu reku, sa pogledom na Labudovo okno, rezervat ptica i prolazak kroz živopisno ribarsko seoce Stara Palanka. Nastavak vožnje obodom Deliblatske peščare kroz Specijalni rezervat Donje Podunavlje. Deliblatska peščara je jedinstveni fenomen peskovitog tla ne samo Panonske niziije već i čitave Evrope koji se prostire na ogromnih 300 km2.Karakterističan je po mnogim specifičnim vrstama flore i faune, u koje u evropskim i svetskim razmerama predstavljaju prirodne retkosti. Zbog ogromne površine pod peskom nazvana je i Evropskom saharom. Kratki predah kod "deliblatskih robinzona", porodice koja je ostavila vreli beogradski asvalt i svoj mir pronašla u peščari.

Dolazak u Beograd u večernjim satima.

 

Cena aranžmana: 2690 

PROMOTIVNA CENA: 1450*

Minimum za realizaciju 18 osoba, a maksimum 30 osoba.

 POSETITE NAŠ NOVI SAJT www.magelantravel.rs

Cena aranžmana obuhvata:

-  Prevoz prema programu

-  Vožnja skelom preko Dunava

-  Usluge vodiča

-  Organizaciju izleta

 

Cena ne uključuje:

- Individualne troškove

- Ručak

-  Ulaznice u Smederevsku tvrđavu (100 dinara) i Viminacijum (350 dinara). Plaćanje u agenciji prilikom prijave.


 Napomena: U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 4 dana pre početka putovanja.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Magelan Corporation i YUTA-e.

Organizator putovanja Magelan corporation. Licenca OTP 253/2010. 

Share on: Post on Facebook Facebook
  Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

Smederevo, jednodnevni izlet

Foto Galerija

find us on facebook
follow us on twitter

Oceni članak

0