AKTUELNA PONUDA SE NALAZI NA NOVOM SAJTU www.magelantravel.rs

Turistička agencija Magelan | Izleti | Putovanja | Avio karte | Jeftina | Letovanje - Vinski put Palić
Polazna | Srbija | Izleti po Srbiji | Vinske ture | Vinski put Palić

Vinski put Palić

Vinski put Palić

Polazak: 12.decembar2105. Pred Vama je još jedna Magelanova vinska tura i to u region o kome je pisao najtiražniji Njujorški dnevni časopis “New York Times” i dao preporuku za vina s ovog podneblja, a mi Vas pozivamo da baš ovde zajedno sa nama probate ta odlična vina ali i uživate u arhitekturi Subotice, lepoti Palića i topotu lipicanera na Kelebiji.

POSETITE NAŠ NOVI SAJT www.magelantravel.rs 

 

Polazak iz Beograda u 08:00 h, a iz Novog Sada u 09:30 h sa parkinga ispred hotela Sajam. Dolazak u Suboticu, grad jedinstvene arihkteture. Mi smo je prozvali "Panonska Barselona" zbog svoje stila secesije odnosno novog stila koji je Gaudi gotovo u isto vreme koristio gradeći Barselonu. Obilazak kulturno istorijskioh znamenitosti: Gradska kuća, Muzeji, Pozorište, Biblioteka, Rajhova palata sa ukrasima od žolnai keramike, Fontane,…  Odlazimo do vinarije DiBonis koju odlikuje prirodno bogatstvo udruženo sa modernom tehnologijom. Iako je palićka vinska regija poznata po belim sortama grožđa, u vinogradima DiBonisa su zasađene i crvene sorte. Degustacija vina u rustičnom podrumu, a u kom se nalazi i Vinski trezor u kom se čuvaju vina. 

Zatim ćemo svratiti do Palićkog jezera gde ćemo napraviti kratku turu razgledanja ovog omiljenog izletišta mnogih Vojvođana. Slobodno vreme za ručak. Posle ovog predaha odlazimo do Vinarije Zvonko Bogdan, koja se nalazi u tradicionalnom visnkom kraju koji s prostire između jezera Palić i Ludaš. Priča o ovoj vinariji počinje od kvaliteta, pre svega od izbora najboljih lokacija za vinograde, najsavremenije vinarske opreme pa do impresivne zgrade vinarije izgrađene u tradicionalnom stilu karakterističnom za arhitekturu Palića. Obilazak vinograda, vinarije i barrique podruma sa degustacijom tri vrste vina.

Posle ručka polazak ka Kelebiji. Poseta najvećoj ergeli lipicanera u našoj zemlji. Uz pratnju turističkog vodiča, pokazaćemo Vam zanimljivosti ergele kao što su: reprezentativna štala, muzej sa radnom i paradnom opremom i kolekcijom više od 20 fijakera, karuca, čeza i saonica. Nedaleko od Kelebije posetićemo i naše poslednje odredište za ovaj dan, vinski salaš Čuvardić. Ovaj salaš se nalazi u starom porodičnom vinogradu, sa podrumom iz 1928. godine. Ovde ćemo degustirati vina koja su pobrala brojne medalje i nagrade. Osim vina ovde ćemo uživati i u prelepom prirodnom okruženju  i atmosferi autentičnog salaša. Povratak kada već vidimo da moramo krenuti za Novi Sad i Beograd. Dolazak u večernjim satima. 

 

Redovna cena aranžmana: 4690 dinara

Promotivna cena : 2850 din *

*Promotivna cena važi samo za uplate od 7 dana pred put. 

Minimum za realizaciju ovog programa je 40 punoplatežnih putnika. Za zatvorene grupe, program sa može prilagođavati.  

 

Cena uključuje: 

- prevoz udobnim turističkim autobusom

- Pratnju licenciranog turističkog vodiča

- Degustaciju vina u vinarijama

- Troškove organizacije


Cena ne uključuje: 

- Ručak 

- Ostale troškove koji nisu predviđeni programom

 

U slučaju nedovoljnog broja putnika, agencija zadržava pravo otkaza ovog programa najmanje 3 dana pre putovanja. 

Organizator putovanja Magelan corporation. Licenca OTP 115/2015. 

 Uz izlet važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Magelan Corporation i YUTA.

********************

Ostale Magelanove vinske ture po Srbiji pogledajte ovde

Ukoliko na našem sajtu ne nađete ono što tražite za vašu grupu, molimo vas da nam pošaljete upit a mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem roku pošaljemo ponudu kreiranu po vašem zahtevu.

Share on: Post on Facebook Facebook
  Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

Palic, degustacije vina, vinske ture
find us on facebook
follow us on twitter

Oceni članak

0

Preuzmite cenovnik u pdf-u