Polazna | Zimovanja | Austrija - Koruška

Austrija - Koruška

Austrija - Koruška

Cena: od 359 €, Trajanje: 7 nocenja, Transport: bus, Smestaj: App. i Hoteli, Termin: 07.01.-14.01.'12. Regija Koruska - suncana strana Alpa i najjuznija regija Austrije, sa jedinstvenom kombinacijom jezera i planina. Karakterisu je savrseno pripremljene ski staze, mnogo sunca i tradicionalna gostoljubivost domacina. Za ovu oblast bi se moglo reci da prireduje citav splet dogadaja na snegu.

Preuzmite cenovnik u PDFu

PAKET ARANŽMAN U JANUARU
SMEŠTAJ + BUS
ORGANIZOVAN AUTOBUSKI PREVOZ ZA SMENU
07.01.-14.01.2012.

Regija Koruška - sunčana strana Alpa i najjužnija regija Austrije, sa jedinstvenom kombinacijom jezera i planina. Karakterišu je savršeno pripremljene ski staze, mnogo sunca i tradicionalna gostoljubivost domaćina. Zimi je planina prekrivena debelim snežnim prekrivačem, a jezera su zaleđena. Za ovu oblast bi se moglo reći da priređuje čitav splet događaja na snegu. Mogu se videti cross–country skijanje koje je veoma popularno, zimska pešačenja po raščišćenim stazama ili kroz sneg, golf na ledu, klizanje, curling i mnogi drugi sportovi. Od početka decembra Koruška postaje veoma posećena zimska destinacija gde skijaši, borderi, eksperti i oni koji bi tek da se oprobaju imaju pred sobom odličan i pouzdan sneg i savršeno doterane staze.

Bad Kleinkirchheim / St. Oswald - skijalište koje se prostire na obroncima planina Nockberge, u okrugu Spittal, jedno je među 15 najposećenijih u Austriji. Skijašima su na raspolaganju preko 103 km uređenih staza među kojima je i najduža staza u Koruškoj, Klammer (4.2 km). Bad Klajnkirhajm je popularan i atraktivan turistički centar, poznat po takmičenjima za FIS svetski kup i posebno pogodan za miran porodični odmor. Takođe, ovde možete uživati i u obilju wellness tretmana u termalnim banjama „St. Kathrein“ i „Römerbad“ (u sklopu kupališta Römerbad usred samog skijališta nalazi se otvoreni bazen sa termalnom vodom). Mesto je prepuno prodavnica, butika, restorana, a pored skijanja, ima i bogatu ponudu za sankanje, snowboarding i klizanje. Udaljenost od Beograda oko 640 km. www.bkk.at

 

Share on: Post on Facebook Facebook
  Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

ski, Austrija
find us on facebook
follow us on twitter

Oceni članak

0