Naši izleti po Srbiji nastavljaju da vam otkrivaju poznate i manje poznate krajeve naše zemlje ali ponovo idemo korak dalje i programe još više prilagođavamo posebnim ciljnim grupama. Ovde možete naći pregled svih Magelanovih izleta.

Letovanje 2020, Zimovanje 2020, Evropski gradovi, Daleka putovanja, Krstarenja, Wellness

Ovde možete pronaći sve sajamske manifestacije predviđene za 2020. godinu.

Za one koji žele da izaberu sopstveni itinerer, da borave u određenim smeštajnim objektima…Za Vas koji želite da putujete sopstvenim prevozom ili da putujete u društvu svojih najbližih prijatelja, kolega… Mi smo tu da Vam ispunimo želju i da kreiramo putovanje baš po Vašoj meri.

ARANŽMANI

Aranžmani i celokupna ponuda na jednom mestu. Na ovoj stranici možete se upoznati sa našom ponudom turističkih aranžmana raspoređenih u četiri kategorije.

Klikom na baner jedne od četiri kategorije vidite našu ponudu za odredjeni tip putovanja.

Magelanova putovanja – aranžmani i kompletna ponuda tura i izleta u našoj organizaciji. Jednodnevni izleti i ture kreirane samo za Vas.

Ostala putovanja – ponuda programa i aranžmana koje prodajemo kao posrednici drugih organizatora. Metropole, daleka putovanja, krstarenja, letovanja i zimovanja.

Sajmovi – uvid u kalendar sajmova za koje Vam možemo organizovati putovanje. Pošaljite nam upit kako biste dobili konkretnu ponudu.

Individualna putovanja – posebno kreirani programi i aranžmani, prilagođeni Vašim potrebama, broju putnika, datumima i prevonom sredstvu, naravno, na destinaciju koju Vi želite da posetite.

Novosti