AUTOBUS 30 sedišta za najam, organizovane izlete, team building-e, prevoz radnika

📢 Zadovoljstvo nam je i čast obavestiti sve naše klijente, poslovne saradnike i prijatelje da smo obnovili naš vozni park i staru “trideseticu” zamenili novijom i savremenijom. Ovom investicijom nastavljamo ka unapređenju receptivnog turizma u Srbiji jer je vozilo namenjeno pre svega za vožnje naših klijenata straniih i domaćih turista koji obilaze Srbiju i Balkan a u vansezoni tih poslova, vozilo je na raspolaganju svima kojima treba ovakav vid prevoza, uključujući i organizovani prevoz radnika do fabrika, sportskih i plesnih klubova na takmičenja, team building izleta i korporativnih druženja, ….

🚌 Tip vozila: Mercedes Tourino

✅ 30+2 sedišta
✅ mesta dovoljno da se u njemu udobno mogu voziti košarkaši
✅ toalet 🚾
✅ kuhinja
✅ klima uređaj ✳
✅ kamera kod zadnjih vrata
✅ mikrofon, cd, tv
✅ niska stepenica za lakši ulaz

ℹ Poželite nam puno posla, preporučite nas prijateljima, pozovite ili pišite za upit!

Osim ovog vozila u ponudi su i druga vozila kako bismo ispunili sve vaše zahteve:

Renault Master 15+1

Opel Vivaro 8+1

Peugeut Boxer 13+1

Peugeot Boxer 16+1

Opel Zafira 6+1 x 2 vozila

  • Izleti i ture po Srbiji i Balkanu
  • organizovani prevoz radnika
  • prevoz i koordinacija dolazaka učesnika na velike događaje poput kongresa, seminara, konvencija i sl.
  • prevoz sportskih, folklornih, plesnih i sl. klubova
  • team building izleti, korporativna i sindikalna druženja
  • vinske ture i prevoz do vinarija

Dve decenije iskustva u koordinaciji i organizaciji prevoza garantuju pouzdanost i fleksibilnost koju pružamo. 

Kombi prevoz

Prevoz radnika u Novom Sadu i okolini mini busevima i kombijima

Našim vozilima od 15, 20 i 30 sedišta kao i manjim vozilima prilagođavamo se vašim potrebama. Po potrebi angažujemo i automobile ili velike autobuse u zavisnosti od potreba.
Naši klijenti do sada su bile banke, strane firme sa pogonima u Novom Sadu i okolini, firme sa sedištem u Beogradu a pogonima i kancelarijama u Novom Sadu i okolini, privatne firme, sportska društva, fakulteti i druge institucije.
Naplatu vršimo preko računa firme.

Iznajmljivanje vozila i organizacija prevoza

Takođe uspešno i bez greške koordiniramo prevoz za velike skupove gde je potrebno izkoordinirati različite grupne i individualne dolaske i odlaske velikog broja ljudi.
Sva naša vozila su udobna, komforna, sa prtljažnim prostorom dovoljnim za predviđen broj putnika, klima uređajem i audio opremom. Imamo i dodatne prikolice za prtljag na raspolaganju za slučaj potrebe (obevezno unapred tražiti).
Sva vozila za prevoz putnika prolaze redovne tehničke kontrole i uvek su čista i spremna za udoban i siguran prevoz naših klijenata a vozači su profesionalci dugogodišnjeg radnog iskustva.

Za sve bliže informacije pošaljite mail na transferi@magelan.rs ili pozovite na telefon: 065/624-35-26. Za ponudu nam se možete obratiti i popunjavanjem upita uz navođenje što više detalja (učestalost prevoza, broj putnika, način plaćanja (avansno ili po izvršenju usluge i sl.)

Limuzina sa vozacem

Prevoz putnika Novi Sad

Vršimo prevoz putnika u zemlji i inostranstvu automobilima, kombijima, mini busevima i autobusima. Posedujemo takođe i dozvole za međunarodni prevoz putnika izdatu od strane Ministarstva saobraćaja R Srbije broj 187/2014.

Novosti