TEAM BUILDING PROGRAMI

Magelan Travel predstavlja vodećeg tour operatera iz oblasti incoming turizma, ali isto tako smo specijalizovani za organizaciju izleta, kako za individualne i grupne polaske, tako i za firme. Tokom dugogodišnjeg postojanja organizovali smo brojna putovanja i team building-e za mnoge poznate i uspešne firme, odnosno korporacije.

Team building je osmišljen kao povezivanje ljudi u kompaniji; radi upoznavanja, ostvarivanja boljeg kontakta, ali i podizanja svesti o važnosti tima. Svaki uspešni menadžment prepoznaje kada je vreme da nagradi svoje zaposlene, a ovo je svakako jedan od načina.

Na ovakvim okupljanjima zaposleni se upoznaju i druže, stiču zajedničke uspomene koje će prepričavati čitav život. Te novonastale prijatne emocije i iskustva se direktno odražavaju na komunikaciju posebno na radnom mestu, međusobno razumevanje i uvažavanje poprima novu dimenziju, a produktivnost unutar tima prenosi timski duh u celokupno poslovanje.

U okviru naše ponude predstavljamo team building aktivnosti i neke od naših predloga programa koje smo uspešno realizovali.

Ovde možete pogledati neke naše predloge team building programa ili pošaljite upit i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Pođite na uzbudljivo putovanje  i otkrite neotkriveno! Tokom boravka u sjeničkom kraju uživaćete u vožnji džipova do fenomenalnih vidikovaca, krstarićete magičnim Uvcem i skoriji zajedno sa Vašim kolegama nezaboravne uspomene.

Više detalja i informacija o ovom programu, možete naći na sledećem linku:

Iskoristite dan i posetite jedan od najlepših gradskih naselja Sremske Karlovce. U doba Rimskog carstva na mestu današnjih Karlovaca se nalazilo malo utvrđenje.Grad se prvi put pominje 1308. kao tvrđava pod imenom Karom. Posetićete centar Karlovaca i obići ćete Patrijaršijski dvor, i Karlovačku gimnaziju jednu od najstarijih gimnazija u našoj zemlji. Provozati se čamcem do prelepog peščanog ostrva Koh Chang sa opcijom kupanja ko poželi da se rashladi i ručati na čardi „Naša Čarda“ pored Dunava.

Više detalja i informacija o ovom programu, možete naći na sledećem linku:

 Sigurni smo da ste svi posetili jedan od naših salaša, uživali u prelepom ambijentu i kulinarskim specijalitetima. Mi Vas sada pozivamo da se pridružite našem programu na sasvim drugi način, otkrijete svoj takmičarski duh i upustite se u avanturu na selu!

Više detalja i informacija o ovom programu, možete pronaći na sledećem linku:

Novosti