Najam mini buseva, automobila i autobusa (sa vozačem)

Garantovano najbolje cene na tržištu jer imamo sopstveni vozni park a i dobru saradnju sa kvalitetnim prevoznicima širom Srbije. Moguć najam vozila kapaciteta: 5, 6, 8, 16, 20, 30 i 57 sedišta.
Vozila u našem vlasništvu su: Opel Zafira  (6+1 sedišta), Opel Vivaro (8+1 sedišta) Peugeot Boxer (13+1 sedišta), Peugeot Boxer (16+1 sedišta), Mercedes Tourino (30+2 sedišta). Po potrebi koristimo i vozila naših partnera uvek vodeći računa o poudanosti i kvalitetu kako vozila tako i vozača.
Nudimo i prevoz osoba u invalidskim kolicima. Sanitetski prevoz sa/bez medicinske ekipe.

 

🚌 Voze vas najbolji vozači, članovi Magelan tima više od 10 godina!

Vozimo Vaš gde god poželite 🇷🇸 🌍 (zemlja, region, inostranstvo)

Posedujemo takođe i licencu za međunarodni vanlinijski prevoz putnika u drumskom saobraćaju broj ЛПМВ-509/2020-3 izdatu od strane Ministarstva saobraćaja Republike Srbije dana 26.03.2020.

najam autobusa 30 sedišta

Najam autobusa 30 sedišta Novi Sad

Vršimo prevoz putnika autobusom od 30 sedišta Mercedes Tourino u zemlji i inostranstvu za grupe turista, sportske i druge klubove team building izlete i kompanijske proslave. 🚌 Prostor između sedišta prostran, toalet, kuhinja, klima uređaj kamera kod zadnjih vrata, niska stepenica za lakši ulaz slabo pokretnih osoba, mikrofon, cd, tv. 

Najam kombija

Najam kombija Novi Sad i okolina

Ako vam treba kombi prevoz u Novom Sadu i/ili okolini, na pravom ste mestu. Iznajmljivanje naših kombija može biti opcija za vas ako vam u određenom vremenskom periodu treba prevoz za vaše potrebe.

Vršimo prevoz putnika kombijima u zemlji i inostranstvu. Posedujemo takođe i licencu za međunarodni vanlinijski prevoz putnika u drumskom saobraćaju broj ЛПМВ-509/2020-3 izdatu od strane Ministarstva saobraćaja Republike Srbije dana 26.03.2020.

Najam mini-busa

Najam minibusa

Garantovano najbolje cene na tržištu jer imamo sopstveni vozni park a i povlašćene cene od naših saradnika koje prepuštamo krajnim klijentima. Moguć najam vozila kapaciteta: 8, 16, 20, 30 i 57 sedišta.

Nudimo i prevoz osoba u invalidskim kolicima (vašim ili našim). Sanitetski prevoz sa/bez medicinske ekipe.

Vozilo sa vozacem

Najam vozila sa vozačem Novi Sad

 Bezbrižan aranžman vaših putovanja u privatnoj režiji u zemlji i inostranstvu. Moderna vozila sa sigurnosnim pojasevima i klimom. On-line rezervisanje i brza potvrda transfera. Izbegavanje gužvi i čekanja na prevoz. Povoljne cene.

Novosti

CENA:

Cena iznajmljivanja vozila se formira u direktnom telefonskom razgovoru, pozivom na broj +381 65 6243526, Dragan Marčeta, i zavisi od kilometraže, vremena zadržavanja, broja putnika i putarina. Upit za cenu možete poslati i popunjem formulara na ovoj stranici. Online rezervacije za prevoz sa ili ka aerodromu Beograd možete uraditi na našem sajtu: www.belgradeairporttransfer.com.

PLAĆANJE:

Vaše putovanje možete platiti Vašim platnim karticama Visa, Master-Maestro i Dina Card putem mobilnog terminala i u vozilima koja vas voze ali je potrebno najaviti taj vid plaćanja pre polaska, prilikom rezervacije. Takođe plaćanja se mogu izvršiti i u vozilu gotovinom ili unapred putem fakture i računa.

USLOVI PREVOZA:

1. Vozila se iznajmljuju isključivo sa vozačem;
2. U cenu je uključeno: vozač, gorivo, putarine u Srbiji, osiguranje vozila i putnika
3. Na višednevnim putovanjima korisnik prevoza snosi troškove smeštaja i ishrane vozača
4. Na putovanjima u inostranstvu cena se uvećava za INO troškove; (takse, putarina, parking i dr. troškovi)
5. Naručilac vožnje je u obavezi da min. jedan dan pre putovanja dostavi spisak putnika (za vožnje u ino. i br. pasoša)
6. Za svaku vožnju vozilima većim od 9 sedišta potpisuje se Ugovor o vanlinijskom prevozu putnika kojim se definiše mesto polaska, mesto završetka usluge, predviđena kilometraža i dogovor oko preuzimanja troškova tokom putovanja

NAJAM VOZILA ZA PREVOZ U INOSTRANSTVO

Vršimo prevoz putnika u zemlji i inostranstvu automobilima, kombijima, mini busevima i autobusima. Posedujemo takođe i licencu za međunarodni vanlinijski prevoz putnika u drumskom saobraćaju broj ЛПМВ-509/2020-3 izdatu od strane Ministarstva saobraćaja Republike Srbije dana 26.03.2020.