Naš vozni park

Naš vozni park se zasniva na putničkim vozilima, automobilima marke Opel Zafira 6+1, koje su se pokazale kao najudobnija vozila sa najvećim prtljažnim prostorom. Mini vanom Opel vivaro 8+1 malim kombijem koji zadovoljava i poslovnu i turističku klijentelu, sa velikim prtljažnikom za obe kategorije putnika; mini busevima Peugeot Boxer 13+1 i 16+1, i Mercedes sprinter 10+1, midi busom Isuzu 31+1 i autobusima od 50 do 57 sedišta.
Sva vozila su klimatizovana i redovno tehnički kontrolisana, uvek čista i spremna za prevoz putnika. Opremljena sa wi-fi internetom, mikrofonima( osim u automobilima) i profesionalnim vozačima. Sva vozila imaju uredjaj za elektronsko plaćanje putarina pa je putovanje brže i bez zaustavljanja na naplatnim rampama. Takođe nudimo i prevoz osoba u invalidskim kolicima u putničkim automobilima sa rampom ili sanitetskim vozilima, sa ili bez medicinske ekipe, u zavisnosti od vaših potreba.

zafira 6+1
Zafira sa vozacem

Opel Zafira 3-6+1

Udobno putničko vozilo sa 3-6+1 sedišta, klimatizovano sa velikim prtljažnikom. Dva pomoćna sedišta koristimo u izuzetnim prilikama i na poseban zahtev, ukoliko za tim postoji potreba. Koristimo ga kao poslovnu limuzinu za tranfere od aerodroma do gradova u Srbiji, kao i na druga poslovna ili turistička putovanja. Udobnost, elegancija i komoditet čine ovo vozilo izuzetno za sve vrste transferi vožnji u zemlji i inostranstvu za privatna, turistička i poslovna putovanja.

Imamo na raspolaganju dva vozila.

Oba vozila su redovno tehnički kontorlisana, uvek čista i spremna za prevoz putnika. Opremljena Wi-Fi Internetom i profesionalnim vozačem.

vivaro 8+1
nas vozni park - Opel Vivaro enterijer

Mini van Opel Vivaro 8+1

Mini van Opel Vivaro 8+1, mali putnički kombi za prevoz putnika, savremenog dizajna, produženog prtljažnog prostora. Zadovoljava sve potrebe turističkih grupa i poslovnih putovanja. Klimatizovan i udoban, poseduje Wi-Fi, što ga čini izuzetnim za sve vrste transfera i vožnji za privatna, turistička i poslovna putovanja. Idealan za prevoz malih grupa, radnika, turističkih i poslovnih putnika.
Imamo na raspolaganju dva vozila.
Oba vozila su redovno tehnički kontorlisana, uvek čista i spremna za prevoz putnika. Opremljena Wi-Fi Internetom i profesionalnim vozačem. Takođe imaju i uređaj za elektronsko plaćanje putarina, pa je putovanje brže i bez zaustavljanja na naplatnim rampama.

nas vozni park Peugeot Boxer 13+1
nas vozni park Boxer 13+1

Mini busevi – Peugeot Boxer 13+1 i 16+1

Peugeot Boxer 13+1, mini bus sa 13 sedišta i vozačem, klimatizovan, opremljen mikrofonom, Wi-Fi Internetom i prtljažnim prostorom dovoljnim kapacitetom za kraća putovanja. Idealno vozilo za prevoze i transfere manjih turističkih grupa i poslovnih putnika. Zadovoljava potrebe raznih firmi za svakodnevni prevoz njihovih radnika u okolini Novog Sada, sportskih ekipa i folklornih sastava i udruženja.

Peugeot Boxer 16+1, mini bus sa 16 sedišta i vozačem, klimatizovan, opremljen mikrofonom, Wi-Fi Internetom i prtljažnim prostorom dovoljnim kapacitetom za kraća putovanja. Idealno vozilo za prevoze i transfere manjih turističkih grupa i poslovnih putnika. Zadovoljava potrebe raznih firmi za svakodnevni prevoz njihovih radnika u okolini Novog Sada, sportskih ekipa i folklornih sastava i udruženja.

Oba vozila su redovno tehnički kontorlisana, uvek čista i spremna za prevoz putnika. Opremljena Wi-Fi Internetom, mikrofonima i profesionalnim vozačem. Takođe imaju i uređaj za elektronsko plaćanje putarina, pa je putovanje brže i bez zaustavljanja na naplatnim rampama.

nas vozni park Isuzu 31+1

Midi bus Isuzu 31+1

Midi bus Isuzu 31+1, turistički autobus, opremljen klimom i vebastom, mikrofonom, frižiderom i Wi-Fi Internetom. Namenjen prevozu turističkih grupa do 30 putnika. Idealan za ekskurzije po regionu. Izdajemo ga u najam za vanlinijski prevoz putnika sa vozačem.

Vozilo je redovno tehnički kontorlisano, uvek čisto i spremno za prevoz putnika. Opremljeno Wi-Fi Internetom, mikrofonom i profesionalnim vozačem. Takođe ima i uređaj za elektronsko plaćanje putarina, pa je putovanje brže i bez zaustavljanja na naplatnim rampama.

Autobusi 50-57 sedišta

Autobusi kapaciteta od 49+1 do 57+1 koje angažujemo za prevoze putnika, nisu u našem vlasništvu, ali imamo tu prednost što ih iznajmljujemo po posebnim cenama koje idu ka krajnjem klijentu i korisniku. Uvek možemo da obezbedimo zahtevano vozilo jer sarađujemo sa više individualnih prevoznika. Sva vozila su visoke turističke klase, kompletno opremljena za udoban i kvalitetan prevoz putnika.

Prevoz osoba u invalidskim kolicima i nepokretnih osoba

Prevoz osoba u invalidskim kolicima i nepokretnih osoba obavljamo putničkim automobilima sa rampom ili u sanitarnom vozilu sa ili bez medicinske ekipe, u zavisnosti od potrebe. Prevoz se posebno zakazuje i najavljuje , uz definisanje detalja.

Mercedes Sprinter 10+1

Mercedes Sprinter 10+1, pouzdan mini bus sa 10 sedišta i vozačem. Idealan za putovanja kraćih relacija, prevoza radnika ili zatvorenih privatnih i turističkih grupa sa manjim prtljažnim prostorom.

Novosti

CENA:

Garantovano najbolje cene na tržištu jer imamo sopstveni vozni park a i povlašćene cene od naših saradnika koje prepuštamo krajnim klijentima. Moguć najam vozila kapaciteta: 3-6, 8, 13, 16, 20, 30 i 57 sedišta.
Cena iznajmljivanja vozila se formira u direktnom telefonskom razgovoru, pozivom na broj +381 65 6243526
Dragan Marčeta, i zavisi od kilometraže, vremena zadržavanja, broja putnika i putarina. Najbolje je pre poziva poslati mail na transferi@magelan.rs sa deteljima i potrebama kako bi mogli da pripremimo cenu i damo ponudu

PLAĆANJE:

Vaše putovanje možete platiti Vašim platnim karticama Visa, Master-Maestro i Dina Card putem mobilnog terminala i u vozilima koja vas voze ali je potrebno najaviti taj vid plaćanja pre polaska, prilikom rezervacije. Takođe plaćanja se mogu izvršiti putem fakture i računa ili i u vozilu gotovinom ili preko PayPal-a.

USLOVI PREVOZA:

1. Vozila se iznajmljuju isključivo sa vozačem;
2. U cenu je uključeno: vozač, gorivo, putarine u Srbiji, osiguranje vozila i putnika
3. Na višednevnim putovanjima korisnik prevoza snosi troškove smeštaja i ishrane vozača;
4. Na putovanjima u inostranstvu cena se uvecava za INO troškove; (takse, putarina, parking i dr. troškovi)
5. Naručilac voznje je u obavezi da min. jedan dan pre putovanja dostavi spisak putnika (za voznje u ino. i br. pasoša)