ONLINE REZERVISANJE AVIO KARATA

Online rezervisanje avio karte za ceo svet za polaske sa bilo koje destinacije

Online rezervisanje avio karata za ceo svet

Naši putnici imaju mogućnost besplatnog on-line rezervisanja avio karata bez mogućnosti zloupotrebe kreditne kartice. Vrlo jednostavno uz pomoć samo nekoliko klikova možete proveriti sve mogućnosti i izabrati avio kartu koja Vam najviše odgovara. Polasci mogu biti sa bilo koje destinacije u svetu.

Ovaj sistem nudi mogućnost da sami izaberete mesto u avionu (npr. pored prozora), a možete zahtevati vegetarijasku hranu, bebi hranu ili kolica za bebu, kolica za invalide, pratnja za slepe, gluve, nošenje kućnih ljubimaca, muzičkih instrumenata ili skijaške opreme i sl. Neko od ovih usluga kod pojedinih avio kompanija se naplaćuju.

Korisni saveti prilikom rezervacije karata:

  • Obratite pažnju na rokove za plaćanje avio karte, potrebno je da izuzetno ozbiljno shvatite agenta prodaje vezano za rokove. Aviokompanija će automatski stornirati rezervacije kod koje aviokarta nije izdata, tako da postoji mogućnost da kod ponovo urađene rezervacije, možda nećete moći dobiti željenu tarifu.
  • Izbegavajte da pravite rezervacije kod više agencija, sistem ako prepozna isto ime i prezime na istim letovima kod nekoliko rezervacija može da stornira vašu rezervaciju.
  • Kada uradite rezervaciju, tražite od vašeg agenta prodaje, da vam objasni uslove tarife, vezano za promene datuma  i eventualne refundacije, na taj način ćete izbeći nepotrebne nesporazume, ako ste kupili jeftiniju avio kartu, koja je u pravilu mnogo više restriktivnija od nekih skupljih.
  • Ukoliko se nalazite u inostranstvu sa postojećom kartom, a želite da promenite povratak na avio karti gde je to dozvoljeno, ne morate da tražite aviokompaniju, možete se i nama obratiti. Potrebno je samo da neko od vaših prijatelja i rodbine dodje u našu poslovnicu i plati troškove penala za promenu, a vašu novu avio kartu šaljemo vama na e-mail.
  • Prilikom rezervacije avio karte, vodite računa o pravilnom unošenju vašeg imena i prezimena, jer kod pojedinih aviokompanija naknadne izmene nisu moguće.

E-mailom vama stiže potvrda rezervacije sa opcijom za plaćanje i preuzimanje. U momentu rezervisanja avio karte naša agencija kroz sistem dobija obavestenje da je urađena rezervacija sa svim potrebnim podacima. Kada uradite rezervaciju možete nas dodatno kontaktirati ukoliko želite da vam se postojeća rezervacija modifikuje ili nam mailom, koji možete poslati sa same aplikacije, možete poslati i podatke za fakturistanje. Time štedite i vaše i naše vreme, jer ćemo vam mi odmah poslati fakturu na vaš mail. Po uplati vaša elektronska avio karta postaje validna i mi vam je šaljemo e-mail-om.

Tokom procesa rezervacije možete izabrati mesto u avionu ili tražiti neku drugu dodatnu uslugu.

Avio karte

Naši službenici na avio šalteru će se potruditi da vam odmah izađu u susret ukoliko želite da uradite neku izmenu na postojećoj rezervaciji. Na taj način izbegavate beskrajnu komunikaciju mailovima koja obično jako dugo traje.

Ako pomislite da Vam je sve ovo komplikovano, uvek nam se možete obratiti. Naše osoblje je profesionalno i sa velikim iskustvom.  Osim avio karata možemo vam obezbediti i smeštaj u svim gradovima sveta kao i rent-a-car. Vaš zahtev možete poslati na e-mail: avio@magelan.rs  ili nas pozvati telefonom na 021/420-680, 021/4721-741. Magelan corporation, Nikole Pašića 18, (u pasažu), 21000 Novi Sad