VINSKE TURE

Vinske ture su pooslednjih godina postale sve popularnije u Srbiji. Ljubitelji vina sve češće se odlučuju da kroz različite vinske ture upoznaju nove krajeve i istražuju nove ukuse i užitke. Vinske ture po Vojvodini i Srbiji koje smo pažljivo kreirali, birajući najbolje vinarije po zemlji, namenjeni su onima koji su odlučili da nauče nešto više o ovom božanskom piću. Putovanja do vinarija  upotpunjujemo brojnim pričama i mitovima o vinu, istorijskim činjenicama ali i legendama iz naše i svetske istorije.

Jednodnevni programi, kreirani za velike i male grupe. Ove smo programe kreirali kako bismo mnogobrojne vinske podrume i proizvođače vina predstavili što široj publici. Programi obuhvataju posete i degustacije vina u najboljim vinarijama u Vojvodini i šire. Poznavaoci vina širom sveta obožavaju vinske ture i pronalazak novih vina. Bez obzira da li ste iskusni ljubitelj vina, ili tek ulazite u svet raznolikih ukusa koje različite sorte grožđa i način pripreme mogu da ponude – ako uživate u vinu, vinske ture su za vas.

Uverite se u bogatu ponudu vinskog turizma, odaberite vaš put vina i otkrijte živopisne predele i tajne najuspešnijih vinara.

U nastavku možete videti pregled najpopularnijih vinskih tura i detljene opise istih klikom na naziv ture.

Novosti