Individualna putovanja

Individualna putovanja su putovanja namenjena putnicima koji žele da putuju samostalno mimo organizovanih grupnih aranžmana, u terminima koji njima odgovaraju, na destinacijama koje sami odaberu. Naš tim će Vam kreirati poseban program, prilagođen svim Vašim potrebama. Samo nam kažite termin kad Vam odgovara, kojim prevoznim sredstvom želite da idete i naravno destinaciju koju želite da posetite. Individualno putovanje Vam omogućava da uživate u privatnosti Vaše grupe prijatelja i porodice, da obiđete mesta i znamenitosti koje želite i kad želite. Kreirajte Vaše slobodno vreme za uživanje i vreme za obilaske. Mi smo tu da Vam ispunimo željhu i kreiramo putovanje koje će Vam ostati zauvek u sećanju.

Individualna putovanja uključuju:

  • prevoz privatnim putničkim automobilima ili mini busevima (u zavisnosti od broja putnika) – napomena: može i sopstveni prevoz
  • smeštaj u željenim smeštajnim objektima
  • vodiča tokom cele ture ili najam lokalnog vodiča na lokacijama
  • ulaznice i najave poseta u kulturno-istorijske objekte
  • najave restoranima za obroke po specijalnim cenama (za grupe veće od 8 osoba)

Za one koji žele da izaberu sopstveni itinerer, da borave u određenim smeštajnim objektima…Za Vas koji želite da putujete sopstvenim prevozom ili da putujete u društvu svojih najbližih prijatelja, kolega…Mi smo tu da Vam ispunimo želju i da kreiramo putovanje baš po Vašoj meri.

Izaberite Vaš jedinstveni itinerer i putujte. Mi Vam garantujemo kvalitet i podršku prilikom svakog koraka na Vašem putovanju. Izbegnite gužve i velike grupe. Uživajte u privatnosti. Imajte turističkog vodiča koji će se posvetiti samo Vama i Vašoj grupi. Uživajte u svim prednostima koje nosi individualno putovanje. Najbolje cene za najbolji kvalitet.

Da upoznate i istražite Srbijju i region bez iznenađenja.

Vaš upit o putovanju možete poslati na excursions@magelantravel.rs ili popunite sledeći FORMULAR:

Pregled svih naših izleta, tura i aranžmana takođe možete naći i na www.magelantravel.rs