PREVOZ RADNIKA – NOVI SAD I OKOLINA

Obzirom da raspolažemo sopstvenim vozilima različitih stuktura tj. broja sedišta, u mogućnosti smo da organizujemo redovne prevoze radnika Vaše firme. Ukoliko vam u određenom vremenskom periodu treba organizovani prevoz radnika onda ste na pravom mestu. Naši dosadašnji klijenti su vrlo zadovoljni kako koordinacijom, pouzdanošću i fleksibilnošću koju im pružamo. Prevoz radnika prilagođavamo Vašim potrebama, radnom vremenu i rada u smenama, kao i mestima polazaka i odredišta.

Iznajmljivanje mini busa za prevoz radnika može biti opcija za vas ako vam u određenom vremenskom periodu treba prevoz za vaše radnike.

Prevoz radnika možemo obavljati putničkim automobilima, kombijima i mini busevima kapaciteta od 3 – 6+1, 8+1, 15+1, 20+1, 30+2 sedišta, ili autobusom od 50+2 sedišta ili prema Vašim potrebama.

Za ponudu pošaljite upit ili pozovite na: +381 65 624 35 26

Prevoz radnika

Prevoz radnika u Novom Sadu i okolini mini busevima i kombijima

Našim vozilima od 3,6,8,13,16, 20 i 30 sedišta prilagođavamo se vašim potrebama. Prevoz radnika prilagođavamo Vašim potrebama, radnom vremenu i rada u smenama, kao i mestima polazaka i odredišta.
Naši klijenti do sada su bile banke, strane firme sa pogonima u Novom Sadu i okolini, firme sa sedištem u Beogradu a pogonima i kancelarijama u Novom Sadu i okolini, privatne firme, sportska društva, fakulteti i druge institucije.
Naplatu vršimo preko računa firme.

Sve vrste prevoza

Prevoz putnika Novi Sad

Вршимо превоз путника у земљи и иностранству аутомобилима, комбијима, мини бусевима и аутобусима. Поседујемо такође и licencu za međunarodni vanlinijski prevoz putnika u drumskom saobraćaju broj ЛПМВ-590/2020-3, izdatu od strane Ministarstva saobraćaja Republike Srbije, dana 26.03.2020.

Novosti