Iznajmljivanje vozila i organizacija prevoza za velike događaje

Uspešno i bez greške koordiniramo prevoz za velike skupove i događaje gde je potrebno izkoordinirati različite grupne i individualne dolaske i odlaske velikog broja ljudi. Ukoliko organizujete bilo kakav skup, sajam, koncert, kongres, studijsko putovanje, studentsku manifestaciju ili bilo kakvu drugu manifestaciju, tu smo da Vam obezbedimo udoban i pouzdan prevoz kako učesnika, tako i publike.

Prevoz za velike dođajaje i skupove obavljamo automobilima, kombijima, mini busevima i autobusima visoke turističke klase.
Sva naša vozila su udobna, komforna, sa prtljažnim prostorom dovoljnim za predviđen broj putnika, klima uređajem i audio opremom. Imamo i dodatne prikolice za prtljag na raspolaganju za slučaj potrebe (obevezno unapred tražiti).
Sva vozila za prevoz putnika prolaze redovne tehničke kontrole i uvek su čista i spremna za udoban i siguran prevoz naših klijenata a vozači su profesionalci dugogodišnjeg radnog iskustva.

Za sve bliže informacije pošaljite mail na transferi@magelan.rs ili pozovite na telefon: 065/624-35-26. Za ponudu nam se možete obratiti i popunjavanjem upita uz navođenje što više detalja (učestalost prevoza, broj putnika, način plaćanja (avansno ili po izvršenju usluge i sl.)