Najam autobusa i minibusa Novi Sad, sa vozačem

Garantovano najbolje cene na tržištu jer imamo sopstveni vozni park a i dobru saradnju sa kvalitetnim prevoznicima širom Srbije. Moguć najam vozila kapaciteta: 5, 6, 8, 16, 20, 30 i 50 sedišta.
Vozila u našem vlasništvu su:

Scania Irizar (50+2 sedišta)

Mercedes Tourino (30+2 sedišta)

Renault Master (15+1 sedišta)

Opel Vivaro (8+1 sedišta)

Opel Zafira  (6+1 sedišta).

Po potrebi koristimo i vozila naših partnera uvek vodeći računa o poudanosti i kvalitetu kako vozila tako i vozača.
Nudimo i prevoz osoba u invalidskim kolicima. Sanitetski prevoz sa/bez medicinske ekipe.

 Voze vas najbolji vozači, članovi Magelan tima više od 10 godina!

Vozimo Vaš gde god poželite (zemlja, region, inostranstvo).

Posedujemo takođe i licencu za međunarodni vanlinijski prevoz putnika u drumskom saobraćaju broj ЛПМВ-509/2020-3 izdatu od strane Ministarstva saobraćaja Republike Srbije dana 26.03.2020.

Novosti

najam autobusa 30 sedišta

Iznajmljujemo autobuse različitih veličina od 20,30,50 i 60 sedišta za prevoz putnika u zemlji i inostranstvu za grupe turista, sportske i druge klubove, team building izlete i kompanijske proslave. Našim klijentima pružamo veliku fleksibilnost pouzdanost maksimalnu bezbednost i plaćanje preko računa. Kliknite ovde za više informacija.

Najam mini-busa

Garantovano najbolje cene na tržištu jer imamo sopstveni vozni park a i povlašćene cene od naših saradnika koje prepuštamo krajnim klijentima. Moguć najam minibusa kapaciteta: 8, 15, 20, 30 sedišta. Nudimo i prevoz osoba u invalidskim kolicima (vašim ili našim). Sanitetski prevoz sa/bez medicinske ekipe. Više informacija ovde

Najam kombija

Ako vam treba kombi prevoz u Novom Sadu i/ili okolini, na pravom ste mestu. Iznajmljivanje naših kombija može biti opcija za vas ako vam u određenom vremenskom periodu treba prevoz za vaše potrebe.

Vozilo sa vozacem

Najam vozila sa vozačem Novi Sad

 Bezbrižan aranžman vaših putovanja u privatnoj režiji u zemlji i inostranstvu. Moderna vozila sa sigurnosnim pojasevima i klimom. On-line rezervisanje i brza potvrda transfera. Izbegavanje gužvi i čekanja na prevoz. Povoljne cene.

CENA:

Cena iznajmljivanja vozila se formira u direktnom telefonskom razgovoru, pozivom na broj +381 65 6243526, Dragan Marčeta, i zavisi od kilometraže, vremena zadržavanja, broja putnika i putarina. Upit za cenu možete poslati i popunjem formulara na ovoj stranici. Online rezervacije za prevoz sa ili ka aerodromu Beograd možete uraditi na našem sajtu: www.belgradeairporttransfer.com.

PLAĆANJE:

Vaše putovanje možete platiti Vašim platnim karticama Visa, Master-Maestro i Dina Card putem mobilnog terminala i u vozilima koja vas voze ali je potrebno najaviti taj vid plaćanja pre polaska, prilikom rezervacije. Takođe plaćanja se mogu izvršiti i u vozilu gotovinom ili unapred putem fakture i računa.

USLOVI PREVOZA:

1. Vozila se iznajmljuju isključivo sa vozačem;
2. U cenu je uključeno: vozač, gorivo, putarine u Srbiji, osiguranje vozila i putnika
3. Na višednevnim putovanjima korisnik prevoza snosi troškove smeštaja i ishrane vozača
4. Na putovanjima u inostranstvu cena se uvećava za INO troškove; (takse, putarina, parking i dr. troškovi)
5. Naručilac vožnje je u obavezi da min. jedan dan pre putovanja dostavi spisak putnika (za vožnje u ino. i br. pasoša)
6. Za svaku vožnju vozilima većim od 9 sedišta potpisuje se Ugovor o vanlinijskom prevozu putnika kojim se definiše mesto polaska, mesto završetka usluge, predviđena kilometraža i dogovor oko preuzimanja troškova tokom putovanja

Najam autobusa i minibusa Novi Sad sa Magelan company je najbolja opcija za vas.