Polazna | Letovanje 2017 | Grčka - Leto 2017 | Grčka Halkidiki | Sitonija, Sarti - Leto 2013

Sitonija, Sarti - Leto 2013

Sitonija, Sarti Sitonija, Sarti

U srcu Halkidikija, na drugom "prstu" - Sitoniji, nalazi se gradić SARTI... Okrenut ka Atosu, u potpunosti podređen turistima... Moderne, nove kuće sa lepim apartmanima, nekolicina hotela, centar sav utonuo u mediteransko zelenilo u kome su se uvukli kafei, restorani, diskoteke... Duga, izuzetno lepa peščana plaža po obodu načičkana raznolikim restoranima sa svežom morskom hranom i domaćom atmosferom.

Najam studija/apartmana

Cene su za najam studija/apartmana za navedeni broj noći i maksimalan broj osoba bez obzira na uzrast. Pored navedenog broja osoba bez posebne doplate i bez sopstvenog ležaja može boraviti dete do 6 godina. Dete starije od 6 godina, a mlađe od 12 godina može boraviti pored maksimalnog broja osoba u apartmanu bez sopstvenog kreveta uz doplatu od 5eur/danu. Postoje kuće u kojima boravak više od maksimalnog broja osoba nije moguć ni uz doplatu.

Paket aranžmani

Cena sa zvezdicom * predstavljaju cene paket aranžmana i izražene su po osobi. Uključuju smeštaj u izabranoj kući u određenom tipu smeštaja i autobuski prevoz. Cena paket aranžmana je ista iz svih mesta garantovanog polaska autobuskog prevoza na Sitoniju. (pogledajte tabelu autobuski prevoz)

Tipovi smeštaja

Svi smeštajni kapaciteti na Sitoniji u svom sastavu imaju kupatilo, kuhinjski deo ili izdvojenu kuhinju, terasu i odgovarajući broj ležaja. Broj ležaja definiše i maksimalan broj osoba koje mogu boraviti u određenoj smeštajnoj jedinici.

Maksimalan broj osoba

Maksimalan broj osoba predstavlja broj osoba koji može boraviti u određenom tipu smeštaja. Prilikom prijave se navode imena svih putnika koji će boraviti u određenom studiju ili apartmanu. Iako je cena izražena po studija/apartmanu, ista je obračunata za tačno određen broj osoba u određenom studiju/apartmanu i ovaj uslov se mora poštovati kako prilikom prijave tako i kasnije tokom boravka.

Oprema

Svi studiji i apartmani imaju terasu, wc i tuš sa toplom i hladnom vodom, sto i stolice, ormar, kuhinju sa frižiderom koja je opremljena prema broju osoba (tanjiri, čaše, šolje, noževi, viljuške, kašike, šerpa, tiganj, džezva za kafu). Promena posteljine je na svakih pet/sest dana. Domaćini kuća na dan zamene posteljine dostavljaju čistu posteljinu koju gosti sami menjaju kao što i sami održavaju higijenu apartmana tokom svog boravka. Molimo goste da ponesu svoje peškire, s obzirom da peškiri nisu deo standardne opreme studija/apartmana.

Dodatna oprema

Svi tipovi smeštaja pored opremljene kuhinje, odgovarajućeg broja ležaja, terase i kupatila imaju i odgovarajuću oprema koja može uticati na cenu i nivo kvaliteta smeštajne jedinice. Dodatna oprema je opisana sledećim skraćenicama:

A/C – korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta. Doplata je 5-6 eur/dan

A/C*- korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu

A/C** - korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu u julu i avgustu

TV – televizor sa lokalnim programom

SAT TV – televizor sa jednim ili više satelitskih programa

DM – terasa sa direktnim pogledom na more

BM – terasa sa bočnim pogledom na more

UT – ulaz u studio je preko terase

WIFI – apartman ima signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta

NP – studio/apartman je u nivou niskog prizemlja

Uslovi i načini plaćanja

Promotivna akcija pod nazivom “first second” podrazumeva pretprodaju aranžmana za leto 2013. po specijalnim povoljnijim uslovima. Akcija ce trajati od 01.decembra do 15. januara ili do prodaje svih kapaciteta koji su u ponudi po povoljnijim uslovima za najranije uplate. Popusti za uplate u trajanju first second akcije su

do 15%** odnosno

• 10 % za sve rezervacije izvršene do 15.januara s tim da se celokupni iznos aranžmana uplati do 15. aprila.

• Dodatnih 5% gotovinskog popusta, ukoliko se odlučite da pun iznos aranžmana uplatite u kešu prilikom rezervacije. Ukoliko Vam više odgovara 5% popusta možete zameniti nekim od sjajnih poklona u vidu komfornijeg apartmana, gratis sedišta u autobusu i sl. Specijalni pokloni** su rezervisani za goste koji se odluče da celokupan iznos aranžmana uplate u kešu prilikom rezervacije, a to im više odgovara od dodatnih 5% popusta za takav vid uplate. Uplatite kešom prilikom rezervacije i umesto 5% keš popusta odlučite se za neki od sjajnih poklona koji vrede mnogo više od 5% popusta ukupnog iznosa...

Ograničen broj apartmana na popustu

First Second prodaja je prodaja po povoljnijim uslovima zbog ranih rezervacija. Količina kapaciteta je ograničena. Na web stranici www.astratravel.rs ćete moći da vidite u kojim kućama/smenama ima mesta, u kojima je ostalo kapaciteta na popustu, a u kojima je preostalo mesta samo po punim redovnim cenama. Agencija zadržava

pravo da u određenim kućama/smenama u potpunosti obustavi prodaju sa popustima bez obzira na način plaćanja i ranu uplatu. Agencija će u slučaju da je željena kuća zauzeta, a do rasprodaje svih kapaciteta, uvek biti u mogućnosti da ponudi neku drugu kuću u kojoj biste zbog načina plaćanja i rane uplate mogli da ostvarite popust.

** Nakon prodaje kapaciteta odvojenog za prodaju sa popustima ili specijalnim poklonima (za svaki objekat posebno), agencija zadržava pravo na prodaju aranžmana po punim cenama bez obzira na vid plaćanja, ranu uplatu i sve ostale razloge koji bi obezbedili pogodnosti tokom trajanja ove ponude. U slučaju nedostatka kapaciteta na koji se odobrava popust, u kući koju je gost izabrao, gost nema osnova da traži da mu se odobre popusti niti da mu se izvrši drugačije srazmerno umanjenje cene, već ukoliko insistira na popustu može da bira smeštaj u nekoj drugoj kući u kojoj i dalje ima kapaciteta na popustu. Određeni popusti i specijalne promocije kao i specijalni paketi se ne mogu kombinovati tj. nije moguće ostvariti popust na popust.

Ostali uslovi i način plaćanja

Rezervacija se smatra konačnom prilikom uplate 30% od celokupnog iznosa aranžmana. Preostalih 70% od celokupnog iznosa aranžmana potrebno je uplatiti najkasnije do mesec dana pre polaska na put. Za uplate u celosti prilikom rezervacije je predviđen određen stimulativni popust koji se može razlikovati tokom različitih akcija. Vaše letovanje takođe možete platiti i na sledeće načine:

Uplate na rate

•na rate, uplatom 30% prilikom rezervacije, narednih 40% do puta, dinamikom koja Vama odgovara i preostalih 30% deponovanjem čekova 15 dana pre puta, s tim da prva rata dospeva mesec dana nakon odlaska na putovanje, a poslednja najkasnije 15.11.2013.

Sopstveni prevoz

Za goste koji koriste sopstveni prevoz ne postoji niti doplata niti dinarski deo aranžmana. Gosti se po dolasku u letovalište javljaju predstavniku koji ih smešta u studije/apartmane.

Autobuski prevoz

Za prevoz se koriste udobni visokopodni i spratni luksuzni turistički autobusi sa TV/VIDEO i klima uređajem. Po dolasku gostiju u letovalište, goste sačekuju predstavnici koji gostima prevoze prtljag od autobusa do ispred kuće. Transferi, do i od Novog Sada, do i od Beograda, odnosno do i od mesta priključenja autobusu na relaciji Subotica-Novi Sad-Beograd-Niš-Sitonija,mogu biti organizovani minibusom, kombijem ili putničkim automobilom, a u zavisnosti od broja putnika. Polazak je dan ranije u odnosu na prvi dan korišćenja apartmana. Polazak iz Beograda je u 21:00. Okvirno vreme polaska iz ostalih mesta je navedeno u tabeli, tačno vreme polaska će biti potvrđeno pre polaska na put. Povratak iz letovališta je u 18:00.

Cenovnik br.1 važi od 1.decembra 2012. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja

Share on: Post on Facebook Facebook
  Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

Grcka, Sitonija
find us on facebook
follow us on twitter

Oceni članak

0

Preuzmite cenovnik u pdf-u