AKTUELNA PONUDA SE NALAZI NA NOVOM SAJTU www.magelantravel.rs

Turistička agencija Magelan | Izleti | Putovanja | Avio karte | Jeftina | Letovanje - BARSELONA Nova Godina, 5 dana avio
Polazna | Nova godina | BARSELONA Nova Godina, 5 dana avio

BARSELONA Nova Godina, 5 dana avio

BARSELONA Nova Godina, 5 dana avio

BARSELONA – je glavni grad autonomne pokrajine Katalonije i istoimene provincije Barselona na severoistoku Španije. Nalazi se na obalama Mediterana na nekih 120 kilometara od Pirineja i granice sa Francuskom, u dolini koja je okružena morem na istoku, planinskim vencem Sijera de Koljserola na zapadu, na jugu rekom Ljobregat, a na severu rekom Besos. Prema poslednjem izveštaju španskog Zavoda za statistiku iz 2006. godine, sam grad Barselona broji 1.605.602 stanovnika. Barselona sa okolinom broji 3.161.081 stanovnika i ima površinu od 633 km². Barselona je jedan od glavnih evropskih ekonomskih centara, sa jednom od glavnih mediteranskih luka, a aerodrom u Barseloni je drugi po veličini u Španiji. Grad je takođe i bitna turistička destinacija i ima veoma bogato kulturno i istorijsko nasleđe, od kojih se posebno ističu arhitektonska dela Antonija Gaudija i Ljuisa Domeneka i Muntanera od kojih je UNESCO mnoga proglasio svetskom baštinom.

PROGRAM PUTOVANJA: 

 

1.Dan BEOGRAD - FRANKFURT - BARSELONA 

 

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 2h pre poletanja kod šaltera Plana Tours-a broj 712. Poletanje aviona za Frankfurt u 13:30h (LH 1407). Dolazak u Frankfurt u 15:30 h. Nastavak putovanja u 17:40h (LH 1134). Dolazak u Barselonu u 19:40h. Smeštaj u hotel. Noćenje. 

 

2.Dan BARSELONA - GIRONA - FIGUERAS – BARSELONA 

 

Doručak. Slobodan dan ili celodnevni fakultativni izlet Girona i Figueras. Obilazak Girone, grada koji se nalazi na severo-istoku, u blizini granice sa Francuskom, poznatog po najočuvanijoj jevrejskoj četvrti u Evropi. Šetnja starim jezgrom grada, slobodno vreme. Nastavak putovanja do Figuerasa, rodnog mesta čuvenog slikara Salvadora Dalija, i poseta Teatru-muzeju Salvadora Dalija, koji je smešten u njegovoj porodičnoj kudi, a izložbu, koja je kompilacija umetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro. Povratak u Barselonu. Uveče individualni odlazak na DOČEK NOVE 2016. GODINE. Noćenje. 

 

3.Dan BARSELONA 

 

Doručak. Slobodan dan ili poludnevni fakultativni izlet 3 Parka: TIBIDABO, PARK SIUTADELA i PUEBLO ESPANJOL: odlazak do najviše tačke Barselone, vidikovca Tibidabo, odakle se pruža prelep pogled na čitav grad. Panorama modernističke crkve neogotskog stila Sagrat Kor. Odlazak do jednog od najznačajnijih parkova Barselone, parka Ciutadella, poznatog po fontanama koje je radio Antonio Gaudi, a koji se prostire na 30 hektara u neposrednoj blizini istorijskog centra grada i predstavlja pravu zelenu oazu. Potom poseta etno sela Pueblo Espanjol, koje je nastalalo 30-ih godina 20. veka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture sela u Španiji. Noćenje. 

 

4.Dan BARSELONA 

 

Doručak. Slobodan dan ili poludnevni fakultativni obilazak stadiona FK Barselona. Obilaze se tribine, svlačionice, komentatorske tribine i muzej u kome se čuvaju mnogobrojni trofeji, fotografije i lične stvari poznatih fudbalera. U večernjim časovima fakultativni odlazak na flamenko veče. Povratak u hotel. Noćenje. 

 

5.Dan BARSELONA - MINHEN - BEOGRAD 

 

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Minhen u 11:45h (LH 1811). Dolazak u Minhen u 13:45h. Nastavak putovanja u 14:40h (LH 1728). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ u 16:10h. Kraj programa.

 


 

 

TERMIN PUTOVANJA 

 

 

HOTEL 

 

 

CENA 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

30.12.2015 - 03.01.2016. 

 

 

Madanis Liceo 3* 

 

 

389 € 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POPUSTI I DOPLATE: 

 

  deca 2 – 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju 10% popusta,

  treda odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima 5% popusta, 

  doplata za 1/1 sobu 165 €.

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA: 

 

   avio prevoz na relaciji Beograd – Frankfurt – Barselona – Minhen – Beograd (prevoznik Lufthansa),

   transfer aerodrom – hotel – aerodrom,

   smeštaj u hotelu sa 3* u Barseloni, na bazi 4 nodenja sa doručkom (švedski sto),

   smeštaj u 1/2 i 1/2+1 standardnim sobama,

   agencijske usluge.


CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: 

   aerodromske takse - 189 € (na dan objavljivanja programa - podložne promeni),

   gradsku komunalnu taksu u Barseloni: Za hotele sa 3* - 0,75 € po nodi po osobi (plada se na recepciji),

   međunarodno zdravstveno osiguranje: Za osobe do 19 godina 378,00 dinara, od 19 do 70 godina 568,00 dinara i od 71 do 86 godina 1.135,00 dinara,

   fakultativne programe,

   individualne troškove.

 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA: 

 

  3 PARKA Tibi Dabo, Siutadela i Špansko selo – cena 49 € obuhvata autobuski prevoz, usluge vodiča na srpskom jeziku, ulaznicu za etno selo Pueblo Espanjol

  Girona i Figueras – cena 75 € obuhvata autobuski prevoz, usluge vodiča na srpskom jeziku, ulaznicu za Muzej

  Flamenko veče u poznatom restoranu „TABLAO CORDOBES“,koji je nastao davne 1970.godine, na Rambli, najpoznatijem šetalištu u Barseloni. Cena 78 cena obuhvata flamenko program + večeru po principu „švedskog stola“, sa dezertom i pidem (vino sangrija, pivo, koka-kola, voda, kafa). Cena 42 obuhvata flamenko program + 1 pide. Odlazak i povratak u hotel metroom.

  Stadion Kamp Nou cena 55 € obuhvata autobuski prevoz, usluge vodiča na srpskom jeziku, ulaznicu Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). 

 

SMEŠTAJ U NAVEDENOM HOTELU: 

Hotel Madanis Liceo 3* 

 

Lokacija: Hotel je udaljen 10km od aerodroma. Poznati fudbalski stadion Camp Nou je udaljen svega 5 minuta hoda od hotela. U okolini hotela su kafeterije, prodavnice I restorani. Dobro je povezan sa centrom Barselone (Collblanc metro stanica je 20 m od hotela). Sadržaj: Hotel pripada lancu hotela SERCOTEL i raspolaže sa ukupno 23 sobe, restoranom, barom u holu, besplatnim WiFi-em, parkingom, I salom za proslave i bankete. 

 

Smeštaj: Sobe su dvokrevetne sa pomodnim ležajem, opremljene modernim nameštajem, sa kupatilom sa fenom za kosu, TV-om, sefom i mini barom (uz doplatu), besplatnim WiFi-em, klimom, telefonom. 

 

Usluga: Nodenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja - švedski sto) Više informacija o hotelu http://www.hotelmadanisliceo.com/en/ 

 

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA: 

1)  30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja,

2)  30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.04.2016. godine, uz uvedanje od 1,5% na mesečnom nivou,

3)  30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka,

4)  platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres),

5)  kreditnim karticama ALPHA BANKE (ALPHA PREMIUM kreditne kartice) na 12 mesečnih rata bez kamate,

6)  30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

 

Kalkulacija je rađena za najmanje 15 putnika. 

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Plana Tours, licenca OTP 506/2010 od 04.03.2010. 

 

NAPOMENA: 

 

 

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu


Magelan je u svojstvu subagenta.

Share on: Post on Facebook Facebook
  Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

Barselona, Barselona Nova godina, Šanija Nova godina
find us on facebook
follow us on twitter

Oceni članak

0