Organizacija prevoza za kongrese u Novom Sadu može biti ključni deo uspešne organizacije događaja. Uz vozila različitih kapaciteta od 8 do 60 sedišta, pružamo širok spektar mogućnosti prilagođenih vašim potrebama. Naše iskustvo od 30 godina u turizmu i profesinalizam mogu biti ključni za organizaciju vašeg događaja.

Do sada smo organizovali prevoz za mnoge događaje, počev od Exit-a, preko velikih sportskih događaja od preko 1000 učesnika do raznih kongresa.

Zašto organizaciju prevoza za vaš događaj prepustiti Magelan-u?

  1. Prilagođeni Kapaciteti za Vaše Potrebe: Od manjih grupa do većih timova, naša vozila su na raspolganju da zadovolje sve vaše potrebe, optimalan komfor i efikasnost putovanja.
  2. Fleksibilnost u Koordinaciji: Naša snaga leži u koordinaciji i fleksibilnosti. Čekanje putnika na aerodromu koji stižu u različito vreme nije problem. Naša organizacija je prilagodljiva kako bi ispunila sve potrebe putnika.
  3. Efikasno Rutiranje i Vreme Vožnje: Planiranje ruta uzimajući u obzir vreme vožnje i moguće gužve ključno je za tačnost i efikasnost.
  4. Kvalifikovani Vozači: Iskusni vozači koji su upoznati s područjem Novog Sada i okoline osiguravaju sigurno i udobno putovanje.
  5. Održavanje Komfora Tokom Putovanja: Vozila su redovno održavana i opremljena kako bi putovanje bilo udobno i prijatno.

Naš vozni park:

Autobusi: Scania Irizar (50+2 sedišta) i Berkof 60+2 sedišta

Mini busevi: Renault ….

Kombi vozila: Opel Vivaro 8+1 sedište

Automobili: Opel Zafira, …

Za organizaciju velikih događaja angažujemo i vozila drugih prevoznika te na sebe preuzimamo kompletnu koordinaciju i efikasno upravljanje prevozom kako bi vaši troškovi bili što niži.

Pošaljite nam upit, a ukoliko želite možemo organizovati i sastanak, upoznati se i uživo dogovoriti sve detalje oko angažovanja.

Prevoz za kongres Novi Sad

Kako biste osigurali da učesnici kongresa imaju udobno i efikasno putovanje, pružamo usluge prevoza prilagođene potrebama kongresnih događaja. Naša vozila su spremna za organizaciju transporta za sve kongrese koji se održavaju u Novom Sadu i njegovoj bližoj ili daljoj okolini.

Iznajmljivanje autobusa/minibusa za kongres u Novom Sadu

Uz različite kapacitete vozila, uključujući autobuse i mini buseve od 8 do 60 sedišta, pružamo mogućnost iznajmljivanja prevoznih sredstava koja će odgovarati vašim potrebama tokom kongresnih događaja u Novom Sadu. Fleksibilnost i koordinacija su ključne karakteristike naše usluge kako bi se osiguralo glatko i besprekorno putovanje za sve učesnike. Organizaciju prevoza za kongrese Novi Sad prepustite profesionalcima!

Organizacija prevoza za kongrese u Novom Sadu

Za manje stresa i fokus na organizaciju događaja a ne na prevoz, kontaktirajte Magelan agenciju. Stojimo vam na raspolaganju sa našom koordinacijom prevoza, iskustvom, fokusom na detalje i odličnim vozačima.

Na raspolaganju vam stojimo i za organizaciju izleta i drugih pre i posle događaja, večere, posete vinarijama, salašima, organizaciju krstarenja po Dunavu, leta avionom ili helikopterom i druge aktivnosti. Za više informacija pošaljite upit.