Ture sa temom I svetski rat

Ture I svetski rat – Izleti sa temom I svetskog rata nisu samo istorijske već i prilika da se upoznamo sa ovim predelima i ljudima koji u njima danas žive. Tema I svetski rat nam je samo povod za putovanje a uzroke za putovanja treba tražiti u našoj radoznalosti i želji za otkrivanjem novih iskustava.

putevima I svetskog rata Beograd

Tragovima Prvog svetskog rata u Beogradu

Više od sto godina nakon početka I svetskog rata sećamo se događaja i razgovaramo o njegovim posledicama. Kako i gde su se donosile najvažnije odluke, gde je ispaljen pucanj koji je označio početak rata koji će odneti više od 20 miliona žrtava u svetu.

Opis cele ture i više detalja možete naći na sledećem linku:

Pesacka tura razgledanje BG

Pešačka tura razgledanje Beograda – I sv. rat

Sto godina nakon početka I svetskog rata sećamo se događaja i razgovaramo o njegovim posledicama. Kako i gde su se donosile najvažnije odluke, gde je ispaljen pucanj koji je označio početak rata koji će odneti više od 20 miliona žrtava u svetu.

Opis cele ture i sve detalje možete naći na sledećem linku:

tragovima I svetskog rata putevima cerske id rinske bitke

Putevima Cerske i Drinske bitke

Jednodnevna tura do Cera i Drine nas upoznaje sa prvim bitkama i prvim pobedama u Prvom Svetskom ratu ali i otkriva neke manje poznate delove Srbije.

Opis cele ture i sve detalje možete naći na sledećem linku:

Rakijska tura Beograd

Rakijska tura uz razgledanje Beograda

Idealna prilika da osetite autenticni šarm Beograda i boemsku atmosferu starih kafana, je upravo beogradska rakija tura. Najpre ćemo se prošetati ulicama glavnog grada, a zatim degustirati najpoznatiiji srpski brend – rakiju.

Opis cele ture i sve detalje možete naći na sledećem linku:

Novosti